BLIJF OP DE HOOGTE

Onze blogpagina

Wil jij al graag even wegdromen en samen met je partner brainstormen over jullie perfecte dag? Of zou je gewoon graag wat meer informatie opdoen en je verdiepen in de verschillende mogelijkheden? In de onderstaande blogs komen verschillende onderwerpen voorbij. Beginnend bij de verloving, uitgewerkt tot een perfecte dag. Wij schrijven regelmatig een nieuw item, maar ook jullie input is zeker gewenst. Waar zouden jullie graag meer over lezen?

Blog-verloofd.jpg

YES! Jullie zijn verloofd. Wat nu?

YES! Jullie zijn verloofd en kijken stiekem dromen jullie al over jullie perfecte dag. Het huwelijksaanzoek was een mooie opwarmer en er is volmondig JA uitgesproken! Nu zullen er gelijk een aantal vragen bij jullie oppoppen. Waar gaan we trouwen? Wanneer willen we trouwen? Hoe moet onze perfecte dag eruitzien? Om jullie een beetje te helpen nemen wij je graag mee door al de vragen die jullie waarschijnlijk hebben. Wat ze zeggen klopt echt! Jullie zijn nu verloofd en de voorpret van jullie perfecte dag kan nu echt beginnen! Wij hebben de twee belangrijkste vragen vast voor jullie uitgelicht.

Yes-we-do---aankomst.png

Tips voor het vinden van de perfecte trouwfotograaf

Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen in je leven en je wilt alles perfect hebben, inclusief de foto's. De trouwfotograaf is verantwoordelijk voor het vastleggen van de mooiste momenten van de dag en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Het is dus belangrijk om de juiste trouwfotograaf te kiezen. .

IMG-1090-kopie.jpg

Waarom kiezen voor een weddingplanner?

Het plannen van een bruiloft kan een spannende maar ook uitdagende taak zijn. Er zijn talloze details om te regelen, keuzes om te maken en leveranciers om te ontdekken!Hier zijn 5 redenen waarom een weddingplanner een waardevolle aanvulling kan zijn op jullie bruiloftsvoorbereidingen.

Yes-we-do-blog-10-redenen-om-te-trouwen-buitenland.jpg

De 10 redenen om te kiezen voor een bruiloft in het buitenland

Voor velen een ultieme droom! Namelijk trouwen in het buitenland. Met jullie voeten in het zand, of uitkijkend op een Italiaanse wijngaard. Er zijn maar weinig bruidsparen die daadwerkelijk besluiten hun droom achterna te gaan. Zijn jullie nog niet 100% overtuigd? In deze blog zet ik de 10 voornaamste redenen om te kiezen voor een bruiloft in het buitenland voor jullie op een rijtje.

yes-we-do-blog-regenlaarzen.png

Wat nu? Er is de hele dag regen voorspeld

Het is het laatste waar je natuurlijk aan wil denken: regen op je trouwdag. Maar laten we realistisch zijn, in Nederland heb je in de zomer ongeveer net zo veel kans op een hele warme dag als op een regenachtige dag. Nu kunnen we natuurlijk hopen dat het precies op jullie dag zo’n super ware zonnige dag is maar dat zou niet eerlijk zijn. Daarom denken wij altijd met het bruidspaar na over een slechtweer plan. Of ook wel een plan B. Dan kom je op je trouwdag niet voor verrassingen te staan en is dat in ieder geval geen puntje om over te stressen.

taart--2-van-21-.JPG

Kiezen jullie voor een bruidstaart of een Sweet table?

Wanneer je samen gaat nadenken over het regelen van een bruidstaart denk je vast als eerste aan een klassieke taart met meerdere lagen. Maar tegenwoordig worden er steeds meer fratsen uitgehaald met een bruidstaart. Denk bijvoorbeeld aan decoratie items als bloemen (zowel eetbaar, als echte bloemen). In de blog huwelijkstradities hebben we het al even aangehaald maar wat steeds populairder wordt is de sweet table! In deze blog vertellen we jullie wat meer over de sweet table en over de verschillende opties op je bruidstaart nog meer bijzonder te maken!

Home2.png

Hoe maak je de beste tafelschikking voor je bruiloft?

Wanneer jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven en hebben geproost op jullie liefde maken jullie je klaar voor het diner. Meestal is dit een rustig moment waar ook de kans is om met jullie gasten te kletsen. Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk dat de gasten zich vermaken tijdens het eten. Jullie kunnen besluiten om de gasten zelf een plek te laten kiezen, maar vaak is het handiger om een tafelschikking te maken voor jullie bruiloft. In deze blog nemen we jullie mee in het maken de beste tafelschikking.

Blog-vrijgezellenfeest.jpg

Hoe plan je een geslaagd vrijgezellenfeest?

Yes! Het is tijd voor jullie vrijgezellenfeest! Een dag waar jullie vrienden en/of familie al heel lang naar uit kijken. Zij kunnen waarschijnlijk niet wachten om jullie te verrassen. Toch zijn er wel een aantal do’s and don’ts voor een vrijgezellenfeest die we jullie niet willen onthouden. Als je ze misschien maar vaak genoeg laat vallen in het bijzijn van de potentiele organisatoren dan komt het vanzelf goed!

blog-gastenlijst-feest-binnen.jpg

Hulp bij het samenstellen van de gastenlijst!

Yes! Verloofd! Misschien al heel erg druk met de eerste voorbereidingen van jullie bruiloft. Maar dan, kom je al heel snel uit bij het samenstellen van jullie gastenlijst. Een hele uitdaging en dat weten wij als geen ander. No stress, samen komen we er echt wel aan uit. Om jullie alvast een beetje op weg te helpen hier wat tips!

Wedding events

Logo-yeswedo-groen.png
Contactgegevens
  • Jan Teunisstraat 14, Oudenbosch
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 085 301 92 21
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram
  • Stel je vraag via Whatsapp