NA DE CEREMONIE IS HET TIJD VOOR DE TOOST

Kies je voor een bruidstaart of een sweet table?

Wanneer je samen gaat nadenken over het regelen van een bruidstaart denk je vast als eerste aan een klassieke taart met meerdere lagen. Maar tegenwoordig worden er steeds meer fratsen uitgehaald met een bruidstaart. Denk bijvoorbeeld aan decoratie items als bloemen (zowel eetbaar, als echte bloemen). In de blog huwelijkstradities hebben we het al even aangehaald maar wat steeds populairder wordt is de sweet table! In deze blog vertellen we jullie wat meer over de sweet table en over de verschillende opties op je bruidstaart nog meer bijzonder te maken!

Wat is een sweet table

De naam zegt het eigenlijk al! Een zoete tafel. Iets wat je steeds vaker voorbij ziet opkomen op een verjaardagsfeest maar ook op bruiloften. De zoete tafel kun je zien als vervanging van een bruidstaart. Het namelijk een grote tafel vol met zoetigheden en kan de echte eye catcher worden op jullie bruiloft. Met toffe decoratie items kunnen wij de sweet table helemaal inrichten in de stijl van jullie bruiloft. Zelfs de zoete hapjes kunnen helemaal in stijl worden gemaakt. Om toch het traditionele aansnijdt moment te kunnen hebben kunnen we er altijd voor zorgen dat er een mini bruidstaart in de sweet table kan worden verwerkt. Andere items die we vaak terugzien op een sweet table:

 • Donuts
 • Cupcakes
 • Macarons
 • Brownies
 • Blondies
 • Fondantkoeken

DSC-0436.JPG
yes-we-do-blog-taart.png

De verandering van de bruidstaart

Vroeger gingen bruidsparen naar de bakker om een standaard bruidstaart te bestellen, maar dat is verleden tijd. De banketbakker is wel een specialist gebleven, maar de keuze in vormen en smaken is enorm uitgebreid. Allereerst wordt er naar de stijl van de bruiloft gekeken. Kiezen jullie voor een prachtige bruidstaart of hebben jullie liever een bruidstaart buffet? Wij zijn fan van de (semi) naked cake. Meestal wordt een naked cake versierd met prachtige bloemen en vers fruit. Er worden uitsluitend pure ingredi├źnten gebruikt en verder geen toevoegingen.

Een echte aanrader!

Hier een tip van ons! Kom je uit de buurt van Breda en ben je op zoek naar een bruidstaart of sweettable moet je zeker bij Sprinkles zijn! Of je nu een super tegekke bruidstaart met meerdere lagen wil of een sweet table, Sprinkles kan beide voor je verzorgen. Een aantal maanden geleden kwam ik (Olsen) in contact met Nicky omdat ik op zoek was naar een leveranciers voor een sweet table. Nicky is de eigenaresse van Sprinkles en al snel kwamen we in contact. Ik mocht bij haar langskomen om gezellig kennis met elkaar te maken. Ik maakte niet alleen kennis met Nicky maar ook met haar overheerlijke creaties. Een absolute aanrader als je het ons vraagt.
Wil je meer weten over Sprinkles? Check haar website via: http://www.sprinklestaarten.nl

IMG-6405.JPG

Wedding events

Logo-yeswedo-groen.png
Contactgegevens
 • Jan Teunisstraat 14, Oudenbosch
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • 085 301 92 21
 • Volg ons op Facebook
 • Volg ons op Instagram
 • Stel je vraag via Whatsapp