ollie.png
WIE ZIJN WIJ

Het gezicht achter Yes

Wat ontzettend leuk dat jullie een kijkje nemen op deze website! Grote kans dat jullie op het punt staan om te trouwen en vol in de voorbereiding zitten om jullie perfecte dag te realiseren. Jullie hebben nog geen beeld van mij, dus ik stel mijzelf graag aan jullie voor!

Het gezicht achter Yes we do ben ik, Olsen! Ik ben een begin twintiger en sta het liefste de hele dag in de regel modus. Al snel vond ik aansluiting in de evenementenbranche, een evenement organiseren komt natuurlijk veel geregel bij kijken. Nadat ik mijn opleiding event management had afgerond, beschikte ik over de nodige basiskennis en vond ik het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan en mijn eigen droom te verwezenlijken.

Mijn droom? Droombruiloften organiseren! Vandaar dat ik mijzelf heb ingeschreven voor de Business en Weddings opleiding aan The Weddingplanners Institute in Bunnik. De weken vorderden en het gevoel dat ik mijn passie en mijn liefde had gevonden groeide. Het wedding planners vak blijkt op mijn lijf geschreven en heeft mij uiteindelijk doen besluiten om in het diepe te springen en hier mijn fulltime werk van te maken.

SAMENWERKINGEN

Ik sta er uiteraard niet alleen voor

Uiteraard wordt het in sommige gevallen lastig voor mij om jullie droombruiloft geheel op eigen kracht te verwezenlijken. Vandaar dat ik verschillende samenwerkingen heb opgezocht om de dag voor jullie perfect te laten verlopen. Zo heb ik afspraken met meerdere locaties in het binnen- en buitenland, maar werk ik ook samen met vaste partijen als het bijvoorbeeld aankomt op trouwtaarten, bruidsboeketten, trouwfotografie en trouwvervoer. Werken jullie liever met een eigen partij samen? Dat is uiteraard ook geen enkel probleem.

Yes we do wordt dus in de basis door mij alleen gerund. Welke voordelen jullie hiervan ervaren? Ik zal altijd jullie vaste aanspreekpunt zijn, geen kastje naar de muur verhalen dus. Zo kunnen we ook direct snel schakelen wanneer dit nodig is. Inmiddels heb ik een mooi team om mij heen verzameld die graag meewerken aan de gaafste bruiloften!  Zij springen graag bij om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen!

Het zal in de basis weinig voorkomen dat ik de enige ben die zich bezig houdt met het plannen van jullie bruiloft. Vandaar dat ik op mijn website in de "we" vorm spreek. Ik, mijn flexibele team en partners bezorgen jullie graag een ware droombruiloft.

Naamloos-3.png
Naamloos-15.png
Naamloos-4.png

Wedding events

Logo-yeswedo-groen.png
Contactgegevens
  • Jan Teunisstraat 14, Oudenbosch
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 085 301 92 21
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram
  • Stel je vraag via Whatsapp