HOE VIND IK EEN GESCHIKTE HUWELIJKSFOTOGRAAF?

Fotografie en video op je huwelijk

Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen in je leven en je wilt alles perfect hebben, inclusief de foto's. De trouwfotograaf is verantwoordelijk voor het vastleggen van de mooiste momenten van de dag en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Het is dus belangrijk om de juiste trouwfotograaf te kiezen. Hier zijn enkele factoren waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste trouwfotograaf!.

Kies een fotograaf die bij jullie stijl past!

Bepaal welke stijl van fotografie je het meest aanspreekt. Wil je formele, posed foto's of liever natuurlijke en documentaire foto's? Zorg ervoor dat de fotografie-stijl van de trouwfotograaf aansluit bij jouw verwachtingen en persoonlijke smaak. ervaring: Kijk naar de ervaring van de trouwfotograaf. Hoeveel bruiloften heeft hij of zij gefotografeerd? Heeft de fotograaf ervaring met het fotograferen van bruiloften in de locatie waar jouw bruiloft zal plaatsvinden? Hoe verloopt de fotograaf meestal de dag?. 

Heb je het portfolio al gecheckt?

Bekijk het portfolio van de trouwfotograaf en let op de kwaliteit van de foto's, de variatie en de creativiteit. Zorg ervoor dat je het werk van de fotograaf echt mooi vindt en dat ze in staat zijn om jouw verhaal op een artistieke manier vast te leggen. Het zou natuurlijk vervelend zijn wanneer je niet 100% enthousiast bent over de foto's die de fotograaf maakt. De fotograaf die je op het oog hebt heeft maar een keer de kans om het perfectje plaatje te schieten. Daar moeten jullie natuurlijk wel volledig achter staan.  

Matcht de persoonlijkheid?

Deze laatste vraag vinden wij eigenlijk het aller belangrijkste! Een trouwfotograaf is vaak de hele dag aanwezig tijdens je bruiloft en het is belangrijk dat je je op je gemak voelt bij deze persoon. Zorg ervoor dat je de trouwfotograaf ontmoet en bekijk of je een klik hebt. Hoe meer je op je gemak voelt bij de fotograaf, hoe makkelijker het zal zijn om mooie, natuurlijke foto's te krijgen.  

Yes we do! Give your tips!

WE SHOOT LOVE

"We Shoot Love legt met heel veel passie en oog voor detail de mooiste bruiloften vast! De gezichten achter We Shoot Love zijn Saskia en Miranda. Beiden woonachtig in het gezellige Brabant. Het vastleggen van de liefde, de emoties en sfeer eromheen, dat is wat we ze zo mooi vinden aan het vak. Zij passen zich samen aan jullie wensen aan. Niets is te gek!" We Shoot Love is een zeergewaardeerde partner waar wij, yes we do, graag mee samenwerken. Deze twee fotografen maken prachtige foto's van hoogwaardige kwaliteit. Wat wij zo fijn vinden is dat het een duo is en dat zij samen aanwezig zijn. Zo splitsen ze zich 's ochtends op om bij zowel de man als de vrouw voldoende tijd hebben om foto's te maken. Daarnaast verspreiden ze zich ook tijdens de ceremonie. Zo is namelijk de blik te vangen van de bruidegom als hij zijn bruid voor het eerst ziet en kan op dezelfde tijd een blik gevangen worden van een van de aanwezige gasten. Ben je nu benieuwd naar Saskia en Miranda? Check dan de website via; https://www.weshootlove.net

Marieke Hendriksen

Ben jij of zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie grote dag? Marieke houdt ervan om mooie, bijzondere en authentieke bruiloften vast te leggen. Ze vindr het heel speciaal dat ze voor een dag bij een familie mag horen en dat het bruidspaar haar toevertrouwd om de mooiste beelden te maken van deze grote dag! En wij wetenn dat Marieke dat als de beste kan! We hebben namelijk al diverse keren met haar samengewerkt! Echt een hele fijne fotograaf die de mooiste beelden vastlegt. Marieke is van zichzelf een rustige fotograaf die graag makkelijk in de groep blend. Ze houdt ervan om mooie spontane beelden vast te leggen maar vind het ook belangrijk om mooie foto’s te maken van de locatie en de sfeer. Wij werken graag met Marieke samen en zijn zeker goed op elkaar afgestemd! Hieronder wat beelden ter inspiratie van Marieke. Ben je benwieuwd naar Marieke? Check dan snel haar website via https://www.marieke-hendriksen.nl

Wedding events

Logo-yeswedo-groen.png
Contactgegevens
  • Jan Teunisstraat 14, Oudenbosch
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 085 301 92 21
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram
  • Stel je vraag via Whatsapp