YES WE DO!

Veel gestelde vragen

Onderstaand vind je de antwoorden op de vragen die het meest aan ons worden gesteld. Hebben jullie een vraag en staat deze er nog niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden jullie vragen graag!

Algemene vragen

 • Wat kunnen jullie allemaal voor ons betekenen?

  Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of wij kunnen jullie erbij helpen. Van bijstaan in de organiseren van jullie ceremonie of zelfs jullie complete bruiloft organiseren. Daarnaast kunnen wij jullie ook helpen bij alle andere zaken die bij de bruiloft komen kijken. Zo kunnen we jullie in contact brengen met verschillende leveranciers die passen bij jullie wensen. Zelfs jullie vrijgezellenfeest kunnen wij voor jullie organiseren! Als vaste aanspreekpunt kunnen we ook een luisterend oor zijn wanneer jullie even overweldigd worden door alle informatie en ideeën en kruipen wij graag in onze expertrol om jullie te voorzien van het juiste advies.
 • Hoe snel kunnen wij met jullie hulp trouwen?

  Het klinkt misschien wat enthousiast, maar binnen zeer korte tijd kunnen wij al heel veel realiseren. Zo ook jullie bruiloft. Afhankelijk van hoe ver jullie eventueel al zelf zijn, kunnen we binnen een maand een gehele bruiloft realiseren. Wij gaan geen enkele uitdaging uit weg en helpen jullie natuurlijk graag om op korte termijn te trouwen. De eventuele tijdsdruk mag voor ons niet ten koste gaan van de kwaliteit van onze diensten. Dit is een factor waar wij ten alle tijden rekening mee houden en deze ook meenemen in het tijdspad dat wij met jullie uitstippelen.
 • Kunnen wij jullie ook om hulp vragen als we zelf al zijn begonnen met plannen?

  Natuurlijk kan je de hulp in schakelen van ons als je zelf al bent begonnen met het organiseren van jullie bruiloft. Het zou heel goed kunnen dat je zelf al een start hebt gemaakt met de organisatie, maar dat je er halverwege achter komt dat er toch meer tijd in gaat zitten dan je dacht of dat je tot de conclusie bent gekomen dat je toch bepaalde elementen uit handen zou willen geven. Er zijn een hele hoop mogelijkheden, ook als je zelf al begonnen bent! We kijken graag samen met jullie waar wij jullie bij kunnen helpen.
 • Wat doet een weddingplanner?

  Hebben jullie zelf al een groot deel van jullie eigen huwelijk gepland, maar kom je net niet tot de finishing touch? Wij kunnen een compleet huwelijk voor jullie realiseren maar het is ook mogelijk om een losse dienst bij ons af te nemen. Door samenwerkingen met onze vaste leveranciers kunnen we veel verschillende diensten aanbieden. Zo weten wij niet alleen wat wij jullie als bruidspaar kunnen bieden, maar weten wij ook welke kwaliteit wij van onze partners kunnen verwachten.
 • Hebben we altijd een vast aanspreekpunt?

  Een extra stoel voor tante Marieke. Een vegetarisch diner voor je beste vriend of een glutenvrije taart voor je zus. Je laat het met een gerust hart aan ons over. Niemand hoeft tijdens het diner op zoek naar een verlengkabel voor de sketch van jullie vriendengroep. Voor al deze bijzonderheden heb je altijd een vast aanspreekpunt vanaf het moment van eerste contact. Daarnaast hebben alle leveranciers, zowel die van Yes we do als die van jullie zelf, een vaste contactpersoon gedurende de gehele dag. Wij zorgen ervoor dat jullie geen enkel moment worden lastig gevallen met moeilijke vragen!
 • Zitten we ook vast aan jullie leveranciers?

  Laten we vooropstellen dat jullie nergens aan vast zitten. Wij werken graag met vaste leveranciers om onze standaard kwaliteit te kunnen garanderen. Uiteraard zijn jullie vrij om eigen leveranciers of contacten aan te dragen. Wij vinden het erg belangrijk dat jullie een fijn gevoel hebben bij de partners waar we gezamenlijk mee werken. Of dit nu met onze of met jullie eigen leveranciers is, is ons om het even!
 • Kunnen we ook op eigen terrein trouwen?

  Waarom zoeken naar de perfecte trouwlocatie als je eigen achtertuin, een naastgelegen boomgaard of boerderij ook mogelijkheden biedt om een fantastische bruiloft te organiseren. Yes we do helpt jullie graag met alle voorbereidingen die hierbij komen kijken. Ons kantoor zit gevestigd in Brabant, maar wij zijn absoluut niet gebonden aan een vaste trouwlocatie of bepaalde regio.

Wedding events

Logo-yeswedo-groen.png
Contactgegevens
 • Jan Teunisstraat 14, Oudenbosch
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • 085 301 92 21
 • Volg ons op Facebook
 • Volg ons op Instagram
 • Stel je vraag via Whatsapp