WAAROM, HOE, WAT EN MET WIE?

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Yes! Het is tijd voor jullie vrijgezellenfeest! Een dag waar jullie vrienden en/of familie al heel lang naar uit kijken. Zij kunnen waarschijnlijk niet wachten om jullie te verrassen met al het leuks wat zij bedacht hadden. Toch zijn er wel een aantal do’s and don’ts voor een vrijgezellenfeest die we jullie niet willen onthouden. Als je ze misschien maar vaak genoeg laat vallen in het bijzijn van de potentiele organisatoren dan komt het vanzelf goed!

Do's - leuke tips voor je vrijgezellenfeest

 • 1. Once in a lifetime activiteiten

  Kies een activiteit of een programma voor het vrijgezellenfeest waar je nog lang met een speciaal gevoel op terug kunt kijken. Als het goed is, is het huwelijk van het aanstaande bruidspaar ook een once in a lifetime. Hier past ook een uniek en uitzonderlijk vrijgezellenfeest bij.
  TIP: kies een activiteit die ook bij jullie past als personen. Ondanks dat jullie een onvergetelijk vrijgezellenfeest tegemoet willen gaan, is het wel belangrijk dat het bij jullie past.
 • 2. Nodig special guests uit

  Wat is er leuker dan je favoriete zanger(es) of band op je vrijgezellenfeest? Vaak weten je vrienden wel welke muziekstijl of -groep jij echt kunt waarderen. Twijfel je? Dan kun je natuurlijk altijd even een playlist delen of toevallig net een nieuwe artiest doorsturen naar de vermoedelijke organisatoren.
  Enige nadeel van deze optie is dat er vaak natuurlijk wel een wat groter prijskaartje aan hangt. Wil je wat minder uitbundig? Dan kun je natuurlijk altijd kijken naar de wat minder bekende bands/artiesten. Vaak weten zij ook wel hoe ze een feestje moeten neerzetten!
 • 3. Bucketlist items

  Misschien hebben jullie hier al eens over nagedacht. Echte bucketlist items die voor jullie hoog op het lijstje staan en die niet mogen ontbreken op jullie vrijgezellenfeest. Wees ook vooral niet te bang om te strooien met wat overduidelijke hints. 

Don'ts - wat kan je beter niet doen op een vrijgezellenfeest

 • 1. Ouders bij jullie vrijgezellenfeest

  Ik zou jullie sterk willen aanraden om je ouders eigenlijk niet mee te nemen naar jullie vrijgezellenfeest. Dit is namelijk niet per definitie de activiteit waar jullie je ouders bij willen hebben. Om misschien maar te zwijgen over schoonouders. Tijdens jullie vrijgezellenfeest gaan misschien nog een keer alle remmen los voordat jullie elkaar het serieuze ja-woord gaan geven.
 • 2. Laser gamen, karten of naar de bioscoop

  Standaard activiteiten als laser gamen, karten of met de hele club naar de bioscoop gaan wil je het liefst vermijden. Dit zijn activiteiten die je zeker met je vriendengroep kunt doen maar hiervoor is het vrijgezellenfeest niet het goede moment. Dit is juist de tijd van onvergetelijke herinneringen maken en laten we eerlijk wezen, die ene film die net in de bioscoop draait kun je ook prima met je aanstaande vrouw thuis op de bank kijken. 
 • 3. All you can eat activiteiten

  Op de klok kijken terwijl je er een leuke avond van wil maken, is natuurlijk nooit de bedoeling. Vaak heb je bij een all you can eat restaurant een bepaald tijdsvak dat je kunt genieten van het beschikbare buffet. Ook is een vrijgezellenfeest een uitgelezen kans om een keer net wat luxer te gaan eten. Heb je een restaurant waar je al langere tijd naartoe zou willen? Gooi dit dan zeker even in de vriendengroep, ze pikken je hint vast op. 

Vrijgezellenfeest laten organiseren

Wisten jullie dat Yes we do ook zeker in te schakelen is voor het organiseren van jullie vrijgezellenfeest. Met de volle overtuiging zetten wij ons in om wellicht voor jullie beide jullie vrijgezellenfeest te organiseren. Zijn jullie benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Wedding events

Logo-yeswedo-groen.png
Contactgegevens
 • Jan Teunisstraat 14, Oudenbosch
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • 085 301 92 21
 • Volg ons op Facebook
 • Volg ons op Instagram
 • Stel je vraag via Whatsapp