YES WE DO!

Geef jullie dag kleur met een huwelijksstijl

Kleuren bepalen voor een groot gedeelte de sfeer van jullie huwelijk. Bepaalde details in de styling gaan dit helemaal afmaken en hiermee geven jullie een persoonlijke draai aan de dag! De sfeer van jullie bruiloft is hiermee dus een belangrijk onderdeel van het totaalplaatje. Heb je een bepaalde stijl die je wil laten terugkomen, dan kun je dit uiteraard met sfeerelementen realiseren.

Je kunt de stijl en daarmee jullie over te brengen sfeer, op vele manieren terug laten komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het design van de trouwkaarten, de bruidstaart maar ook in je decoratie, bedankjes en het trouwvervoer. Er zijn ontzettend veel voorbeeldstijlen die jullie samen kunnen bekijken, om inspiratie op te doen voor het organiseren van jullie droomdag. Om het je makkelijk te maken hebben wij hieronder vast de meest voorkomende stijlen uitgelicht. Benieuwd naar welke stijlen er nog meer zijn? Lees dan snel verder!

Uitgelichte stijlen van bruiloften

Hierbij een aantal voorbeelden van verschillende bruiloften die wij geheel in stijl hebben verzorgd. Zit jouw kleur, sfeer of stijl hier niet tussen? Niet getreurd! Iets naar eigen smaak samen stellen is natuurlijk altijd mogelijk!
Strand in Holland

Strand in Holland

Waan je met en tip top gestylede bruiloft helemaal in Ibiza! Ook in Nederland is het namelijk mogelijk om op verschillende plekken op het strand te trouwen! Wij hebben het aan den lijve ondervonden dat het echt mogelijk is in Wijk aan Zee! 

Herfst in de zon

Herfst in de zon

Ook wanneer de bomen hun blaadjes verliezen is het mogelijk om nog buiten te trouwen. Met de warme herfstkleuren deed deze locatie zich sprookjesachtig voor! Met het herfstzonnetje schijnend over alle gasten die buiten plaatsnamen was dit een prachtige dag!

Blue Winter

Blue Winter

Het wordt steeds populairder om in de winter te trouwen! De maanden december en januari zijn hier uitermate geschikt voor! Met kleuren als ijsblauw hebben we hier een sprookjesachtige wintersetting gerealiseerd. 

ZOEK NIET VERDER NAAR DE PERFECTE LOCATIE

Trouwen in je eigen tuin!

Heb je een perfecte tuin die groot genoeg is om een super mooie bruiloft te organiseren? Zoek dan niet verder naar de perfecte locatie. Deze is soms dichterbij dan je denkt! Vaak is het organsieren van bruiloft op eigen terrein iets meer regelwerk dan trouwen op een daaroor bestemde locatie. Maar wij zeggen altijd, niets in onmogelijk! Ook bij jullie in de tuin kunnen we iets super moois realisren. We werken met verschillende leveranciers samen die hier een mooie bijdrage aan kunnen leveren! Wil je graag trouwen in je eigen tuin, maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met jullie mee. Ook wanneer jullie al eerder plannen hebben gemaakt en door de bomen het bos niet meer zien, nemen wij jullie graag het werk uit handen. 

Yes-we-do---Trouwen-in-de-tuin.png

Wedding events

Logo-yeswedo-groen.png
Contactgegevens
  • Jan Teunisstraat 14, Oudenbosch
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 085 301 92 21
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram
  • Stel je vraag via Whatsapp