YES WE DID!

Wedding events

Vaak zijn we al vanaf het eerste moment betrokken en gaan we een langdurige samenwerking aan. Tot het moment dat het dan echt zover is! Vaak is het al weer voorbij voor dat we het weten. Wij van Yes we do vinden het dan altijd leuk om samen nog eens terug te kijken op de mooie dag die we samen hebben beleefd. Daar horen vaak lieve woorden van de bruidsparen bij. Hieronder zie je een aantal bruidsparen aan het woord. 

 • 11-11-2022

  Melissa & Ifrim

  "We prijzen onszelf erg gelukkig dat Olsen dit voor ons heeft weggezet en zijn haar daar ontzettend dankbaar voor. Wanneer je nog twijfelt over het inzetten van een wedding planner, is ons laatste advies: gewoon doen en laten verzorgen door Olsen! Daar ga je geen spijt van krijgen. We wensen Olsen dan ook nog heel veel mooie bruiloften toe die ze mag gaan plannen!"

  Liefs, Melissa & Ifrim!

 • 16-09-2022

  Anouk & Jorik

  "De decoratie, sfeer en indeling van de dag. Toen kwam Olsen helemaal los. We zagen direct dat hier Olsen haar passie ligt en ze gaf ons dan ook veel waardevolle adviezen en ideeën. Ook in de uitvoering daarvan hebben we heel veel aan Olsen gehad, van bloemen tot kaarsjes en van tafellopers tot witte loper. Olsen heeft het voor ons geregeld"

  Anouk & Jorik

 • 26-05-2022

  Jane & Jeffrey

  "Wat een geweldige trouwdag hebben wij gehad, mede namens onze ceremoniemeester Olsen van 'Yes we Do! Wedding events'. Door omstandigheden waren wij 2 weken voor de bruiloft op zoek naar een nieuwe ceremoniemeester. Via een vriend kwamen wij terecht bij Olsen. Olsen greep deze uitdaging met beide handen aan en is voor ons aan de slag gegaan. Ze heeft een overzichtelijk draaiboek gemaakt, contact onderhouden met leveranciers en goede ideeën ingebracht. Op de dag zelf heeft Olsen alles in goede banen geleid. We zijn Olsen ontzettend dankbaar voor onze zorgeloze dag."

 • 03-03-2023

  Danny & Renee

  De styling van onze bruiloft wilden wij in eerste instantie zelf doen. Een aantal weken voor de bruiloft kwamen we tot de conclusie dat we toch beter een styliste in de hand konden nemen. Olsen is creatief, flexibel en voelt goed aan wat je wensen zijn. Wij hebben ons geen moment meer druk gemaakt en de locatie zag er werkelijk waar prachtig uit! Zelf zouden we dit nooit voor elkaar hebben gekregen, Olsen is een echte aanrader!

 • 31-03-2023

  Floris & Courtney

  "Olsen heeft een enorme bijdrage geleverd aan de mooiste dag van ons leven. Doordat Olsen de styling voor ons op zich had genomen, was dat voor ons een zorg minder. Ze nam ons goed mee in het proces, luisterde naar onze ideeën en kwam met een stylingsplan dat volledig aansloot op onze wensen. Ook als we last-minute ideeën hadden, stond ze daarvoor open en dacht ze met ons mee om het mogelijk te maken. De dag zelf was prachtig aangekleed en we hadden het zelf nooit zo mooi kunnen krijgen. Wij raden Yes we do! Wedding events aan iedereen aan."

Wedding events

Logo-yeswedo-groen.png
Contactgegevens
 • Jan Teunisstraat 14, Oudenbosch
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • 085 301 92 21
 • Volg ons op Facebook
 • Volg ons op Instagram
 • Stel je vraag via Whatsapp