YES WE DO!

Werkwijze weddingplanner

Samen stippelen wij het pad van de liefde uit! Wij vinden het namelijk belangrijk dat we samen naar een hele mooie dag toewerken. Dit pad begint uiteraard met een eerste kennismaking. Onder het genot van een kop koffie hebben we een vrijblijvend eerste gesprek. In dit gesprek willen wij jullie als bruidspaar graag leren kennen en zijn we benieuwd naar jullie wensen en wat wij hierin voor jullie kunnen betekenen.

Jullie bepalen uiteraard zelf van welke diensten jullie gebruik willen maken. Nadat we uitvoerig alle wensen hebben besproken, gaan wij aan de slag met een passend voorstel. Dit voorstel kan helemaal naar wens nog worden aangevuld. Wanneer we het samen eens zijn, gaan we aan de slag! YES WE DO your wedding event! In de aanstaande weken/maanden hebben we intensief contact over jullie dag en sturen we bij waar nodig. Vlak voor jullie bruiloft nemen we de laatste zaken nog eens uitvoerig door en kan niks ons meer in de weg staan. Jullie perfecte trouwdag staat voor ons gearceerd in de agenda en het is nu nog maar een kwestie van aftellen!

Onze werkwijze

Kennismaking

Kennismaking

Het eerste contact is geweest en wij zijn heel benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen!

Voorstel

Voorstel

Alle wensen die we hebben besproken verwerken wij in een voorstel wat wij met jullie delen.

Yes we do!

Yes we do!

Yes we do! Your weddingevent! Na akkoord op ons voorstel, maken wij er samen een onvergetelijke dag van.

Jullie trouwdag

Jullie trouwdag

Op deze dag zullen alle elementen samenvallen en beleven jullie DE perfecte trouwdag!

Trouwadviesgesprek

Waar te beginnen? Zijn er wel losse ideeën, maar nog niet het perfecte totaalplaatje? Lopen jullie vast op een bepaald onderdeel of wil je er gewoon zeker van zijn dat je alles goed geregeld hebt? Dan adviseren wij jullie een adviesgesprek bij ons in te plannen, om ervoor te zorgen dat jullie weddingstress wordt omgezet naar voorpret. In dit gesprek mogen jullie ons het hemd van het lijf vragen en helpen wij met de basis. Wij delen onze tips & tricks en dit geeft jullie de handvatten om van jullie dag iets unieks te maken.
De kosten van een adviesgesprek zijn €175,- en dit kan zowel fysiek als online plaatsvinden.

ar--5-van-7-.JPG

Wedding events

Logo-yeswedo-groen.png
Contactgegevens
  • Jan Teunisstraat 14, Oudenbosch
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 085 301 92 21
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram
  • Stel je vraag via Whatsapp