ER IS ALLEEN MAAR REGEN VOORSPELD

Wat nu?

Het is het laatste waar je natuurlijk aan wil denken: regen op je trouwdag. Maar laten we realistisch zijn, in Nederland heb je in de zomer ongeveer net zo veel kans op een hele warme dag als op een regenachtige dag. Nu kunnen we natuurlijk hopen dat het precies op jullie dag zo’n super ware zonnige dag is maar dat zou niet eerlijk zijn. Daarom denken wij altijd met het bruidspaar na over een slechtweer plan. Of ook wel een plan B. Dan kom je op je trouwdag niet voor verrassingen te staan en is dat in ieder geval geen puntje om over te stressen.

LATEN WE POSITIEF BEGINNEN

Regen brengt geluk

Bekijk het positief! Regen op je trouwdag brengt namelijk geluk. Volgens sommige dan. Zo zeggen de Italianen “Sposa Bagnata, Sposa Fortunata”. Dit betekent: natte bruid, gelukkige bruid. Daarnaast wordt er in het Hindoeïsme ook gezegd: hoe meer regen op de trouwdag, hoe gelukkig het huwelijk. Nou? Dat willen we toch allemaal.

yes-we-do-blog-paraplu.png
yes-we-do-blog-regen.png
WE KUNNEN MET ALLES REKENING HOUDEN

Denk na over een plan B

Wanneer jullie in de zomer trouwen omdat je graag goed weer wil zorgen wij altijd voor een plan B. Wanneer gaan we plan B in werking stellen? Enkele dagen voor de trouwdag weet je voor 80 procent wel wat het weer gaat doen op jullie trouwdag. Toch blijft het weer altijd een onzekere factor. We kunnen altijd alles plannen en alles regelen, behalve het weer! Vaak nemen we dit plan al mee bij de start van onze samenwerking. We willen niks aan de toeval overlaten! Wanneer we er samen voor hebben gekozen om plan B daadwerkelijk in werking gaan stellen zorgt Yes we do ervoor dat alle betrokken partijen op de hoogte gebracht worden.

WE LATEN NIKS AAN DE TOEVAL OVER

Hoe bereiden we ons voor?

Net zoals altijd mag je van ons verwachten dat we alles voor jullie regelen en extra meedenken in oplossingen. Zo zorgen wij er natuurlijk voor dat we helemaal op de hoogte zijn van alle wijzingen en alle gemaakte afspraken. Daarnaast kunnen wij natuurlijk zorgen voor verschillende props om het net wat makkelijker voor jullie te maken.
Paraplu's: groot, klein, wit, zwart, transparant? Wij kunnen zorgen voor voldoende paraplu’s voor jullie maar eventueel ook voor jullie gasten. Even heen en weer naar de auto? Een korte rookpauze. Het kan dan allemaal zonder nat te worden.
Alternatieve fotolocatie: misschien niet een heel goed idee om met regen de fotoshoot in het bos te doen. Of bij die leuke vijver die jullie bedacht hadden. Wij kunnen jullie adviseren en toffe locaties voordragen waar jullie terecht kunnen voor mooie trouwfoto’s. Vaak weet de trouwfotograaf ook nog wel leuke plekjes.

yes-we-do-blog-paraplu2.png

Wedding events

Logo-yeswedo-groen.png
Contactgegevens
  • Jan Teunisstraat 14, Oudenbosch
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 085 301 92 21
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram
  • Stel je vraag via Whatsapp